Chateau Rúbaň: érzéki borok, melyeknek lelkük van

A kamocsai Gasztrofesztivál egy boros forradalom eseményei elé néz. Nem, nem egy új borfajtát találtunk fel. Feltaláltuk azonban a tökéletes ízt, amelyet Ön is megkóstolhat. Nincs ugyanis annál jobb módja egy ízletes étel elfogyasztásának, mint ha azt egy jó minőségű és kiváló bor társaságában tesszük meg.

Milyenek a Chateau Rúbaň borai?

Ízletesek és jó minőségűek. A vállalatunknál a borok készítésénél rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a gyártási folyamat ellenőrzésére. Alapvető fontosságú számunkra az ügyfelek elégedettsége és az, hogy újra és újra visszatérjenek hozzánk. A borok készítésénél éppen ezért alkalmazzuk a rendelkezésünkre álló lehető legjobb know-howt. A borainkat a festői szépségű Fűr községben állítjuk elő. Szeretjük ezt a környezetet és szívvel-lélekkel kötődünk Fűrhöz.

A Chateau Rúbaň a régmúlt időkből fennmaradt helyiségekkel rendelkezik, melyeknek lelkük van

El tud képzelni egy fantasztikus ünnepséget olyan helyen, mint a Chateau Rúbaň? Ez valóban lehetséges és ettől már csak egyetlen kattintás vagy telefonhívás választja el Önt. A borászatunk területén egy terjedelmes parkerdő található. Az ide látogatók a látogatás teljes ideje alatt magukba szívhatják egy dél-szlovákiai borvidék csodás hangulatát.

A bor szeretete itt valóban mindennél jobban jelen van…

Exkluzív termek, kellemes zene, barátok, vagy az élete párja… Mindehhez a csicsergő madarak hangja, a környező zöld növényzet, valamint a kiváló bor társulnak. A bor – amelynek az íze kiegyensúlyozott, és könnyű – természetesen a megfelelő hőmérsékletre hűtött. Ha körülnéz, mindenhol a régmúlt időkben épült helyiségeket láthat maga körül.

A jelen korunk legújabb technológiai termékeit használva teljes intenzitással élheti át a hely varázsát. Képzeljen el egy lakodalmat egy ilyen környezetben: már most látjuk a jó bort kóstolgató és a legízletesebb ételeket fogyasztó, elégedett vendégeket. Egy tökéletes lakodalom legfőbb kellékei a kényelmes ülőhelyek és a hangulatos környezet.

Céggel rendelkezik? És ha itt szervezné meg a legjobb céges rendezvényt?

Egy céges rendezvény nem kell, hogy unalmas legyen. Amennyiben a Chateau Rúbaň termeit választja, egy rendkívüli helyet kap. Genius loci – hely, amelynek lelke van. Az alkalmazottak – és velük együtt Ön is – elégedettek lesznek.

Tehát felkészült már a boros forradalomra?

www.vinoruban.sk

Kapcsolódó bejegyzések