RIKI mini palacsinta: ismeri Ön is?

A palacsinta finom! A gyermekkorunk óta a nagymamákon kívül, anyukák, nagynénik és más családtagok készítik számunkra ezt az ételt. A palacsinta egyszerűen az életünkhöz tartozik. Ezért jó hírünk van az Önök számára: mi leszünk a kamocsai Gasztrofesztiválon kialakított gyermeksarok partnere.

Egészséges és ízletes finomság? Ez is a RIKI mini palacsinta.

Szeretjük a gyerekeket! Ezért olyan egészséges és ízletes finomságokat készítettünk, amelyek bárhol elfogyaszthatók: úton, kiránduláson, az iskolában, vagy akár az autóbuszban is… Egyszerűen mindenütt. Mindig, amikor valaki olyat láttunk, aki először kóstolta meg a mini palacsintáinkat, mosolyt láttunk az arcán. Ez a fő oka annak, amiért állandóan és szeretettel készítjük el Önöknek.

Melyik ízt kedveli a leginkább?

Az elbűvölő, édes kakaó, az egészséges, frissítő eper, a távoli, egzotikus vanília… Ezekkel az ízesítésekkel készítjük a finom RIKI palacsintákat. A szájban könnyen szétomlanak és ha édességre vágyik, nem is találhat ennél finomabbat.

Nagy előnyük egyúttal a jól raktározható és biztonságos csomagolás, amelynek köszönhetően bármikor és bárhol elfogyaszthatók. Figyelem: tilos a nagymamánál elfogyasztani. Ott inkább az általa készített palacsintát fogyassza. 🙂

A RIKI mini palacsintákat az Ervin cukrászat készíti.

Ezen a tökéletes finomságon kívül az Ervin cukrászat kicsiknek és nagyoknak egyaránt készít mindenféle finom házisüteményt is. A mi feladatunk, hogy olyan tökéletesen ízletes süteményeket készítsünk, amely megörvendezteti az ízlelőbimbókat függetlenül attól, hogy ünnepségre, lakodalomba vagy születésnapra szeretne süteményt vagy tortát vinni, Ervin mindig szívesen és örömmel gondoskodik az édességek bebiztosításáról.

Minden édes finomságunk hazai és finom. Csak az ízükben és az elkészítésükben különböznek. Egyetlen közös nevező köti őket össze: a kiváló és finom alapanyagok, amelyeket felhasználva szeretettel készítjük a termékeinket a vevők számára. Fontos a számunkra, hogy a vevők mindig örömmel járjanak vissza hozzánk és az első, amire az „édesség“ szó hallatán az eszükbe jut, az a mi édességeink legyenek.

Melyiket szereti a leginkább? 🙂

www.riki-minipalacinky.bizref.sk
www.cukraren.com

Kapcsolódó bejegyzések