Nincs jobb, mint egy indokolatlan chillsátor a fák között

Egy hely, ahol a béke szigetére lelsz.


Bő zenei kínálattal várunk az idei évben első alkalommal felállított Gastrofest chillsátorban

Downtempo, minimal, chillstep, chillout, ambient és társai lesznek terítéken, három nappalon és éjszakán át.

A legjobb minőségű török vízipipákat és vízipipa dohányokat biztosítjuk az arra vágyóknak, hogy füstfelhőbe burkolódzva elmerülhessenek gondolataikban. Soha nem használunk kemikáliákkal átitatott gyorsan égő szenet. Csakis a legtermészetesebb Al Duchan biztosítja a tökéletes égést, amitől a legapróbb ízeket élvezheted több, mint 2 órán át. Külön személyzet minden pipához, így a számodra legmegfelelőbb ízeket kapod.

Több, mint 50 íz közül választhatsz prémium kategóriás dohányaink közül, a teljesség igénye nélkül pár példa: Al fakher, Al waha, Adalya.

Frissítőkkel, sörrel, teával várunk minden kedves kikapcsolódni vágyót.

huqqa

Ez pontosan 1.125.899.906.842.623 kombinációt jelent. Ha mindegyiket csak 10 percig szívod akkor 21.421.231.104 év 113 nap 18 óra 30 perc alatt végig is kóstoltad.

Külön érdekesség, hogy nem használunk alobalt, helyette az ún. Kaloud Lotust, ami még élvezetesbbé teszi a füst és az ízek kombinációja nyújtotta gyönyöröket. Ami a pipák kinézetét és minőségét illeti, nem adtunk lejjebb, mint a pérmium kategóriás Khalil Mamoon, Farida, Oduma és Nefes pipák.

Sok szeretettel várunk,

Hamarosan találkozunk a sátor alatt.
A Chillsátor szervezője és felelőse a lévai
HUQQA Bar & Lounge 

*Ha bármilyen kérdésed lenne irj a marketing@gastrofest.sk címre.