Ünnepségre, lakodalomra vagy céges rendezvényre keres helyet?
Ismerje meg a Chateau Rúbaň-t

A Chateau Rúbaň a Szlovákia déli részén fekvő Fűr község központjában található exkluzív helyszín. Amennyiben egy kis borkóstolón szeretne résztvenni, jó hírünk van az Ön számára: megtalál minket a kamocsai Gasztrofesztiválon. Kiváló borok, melyeket mind megkóstolhat és kellemes hangulat. Kamocsán ebben is részesülhet.

Esküvőt rendez? Válassza a Chateau Rúbaň korhű termeit.

Eljött a pillanat, amikor a kedvesével olyan élethelyzetbe jutnak, amikor elhatározzák, hogy házasságot kötnek. Ezután számos nehéz feladat következik. Át kell gondolni az esküvő megszervezését, a meghívóktól kezdve, egészen a díszítésekig… És itt még csak egy pár dolgot említettünk meg. Talán a legfontosabb dolog a hely kiválasztása, ahol az ünnepség megrendezésre kerül.

Kellemes szállás, fantasztikus ételek. Kiváló, kellemes bor. A reggelig tartó, esetleg az egész hétvégén át tartó szórakozás. A gyönyörű belső terek, zöldnövényzettel tele, nagy lehetőségek… Mindez feltétele egy feledhetetlen lakodalomnak.

A Chateau Rúbaň alkalmas céges rendezvények szervezéséhez is

Céges rendezvény megszervezését kapta feladatul? Minden kollégát az Ön felelősségére bízták és mindent a lehető legjobban szeretne megrendezni? Semmi gond: hiszen itt van a Chateau Rúbaň. Nálunk számíthat a mindig készséges és szolgálatkész személyzetre, a jó ételekre és természetesen a kiváló borra is. Garantáltan elkényeztetjük a vendégek ízlelőszerveit és segítünk a kellemes szórakozás kialakításában.

A legjobb ünnepség megrendezéséhez keres helyet?

Éppen meg is találta. Legyen bárki is az ünnepelt – nagymama, édesanya, nagyapa – a Chateau Rúbaňban egy nyugodt helyre talál, ahol illő módon ünnepelheti meg az eseményt. Mindehhez kiváló szolgáltatások és minőségi ételek állnak rendelkezésre, a helybeli szakemberek által az Önök számára kiválasztott borokkal együtt. Az Önök részéről mindehhez elegendő leülni és beszédbe elegyedni az ismerősökkel és a családtagokkal. Mert vannak olyan pillanatok, amelyekre mindig érdemes visszaemlékezni.

www.vinoruban.sk

Kapcsolódó bejegyzések